Crna kronika

Liječnici se bore za život 33-godišnjaka ozlijeđenog u naletu Mercedesa u Buzinu

PXL 160623 100813091
16.06.2023., Zagreb - Teska prometna nesreca dogodila se u veceras oko 22 sata u Buzinu kada je vozac automobila naletio na vise pjesaka na parkiralistu trgovackog centra. Više ozljedjenih osoba lezalo je na podu po dolasku hitnih sluzbi te su pozvana jos troja kola hitne pomoc. Osobu koja se nalazila ispod osobnog vozila oslobodili su djelatnici Hitne medicinske pomoci. Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Policijska uprava zagrebačka objavila je nove detalje o užasu u Buzinu, koji se u večernjim satima petka dogodio na parkiralištu trgovačkog centra. Podsjetimo 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan osobni automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.
Policija javlja kako su u ovoj prometnoj nesreći teško ozlijeđene tri osobe – pješaci, 35-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, 32-godišnjakinja kojoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Dubrava i 21-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice.
U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu na koje je naletio osobni automobil marke Mercedes.
Kriminalističko istraživanje je u tijeku.
Jutarnji list donosi kako ozlijeđeni 33-godišnjak koji je sinoć dovezen u KBC Zagreb ima vrlo teške tjelesne ozljede, a liječnici se, kako doznaju, i dalje bore za njegov život. Radi se o teškoj ozljedi glave, teškim prijelomima noge, ruke, rebara, unutarnjim ozljedama vitalnih organa. Pacijent se, piše Jutarnji, nalazi u jedinici intenzivne skrbi.

Foto Emica Elvedji / PIXSELL

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist