Grad

Libertas konačno u Komolcu

gp remiza012 komolac libertas

Radovi se privode kraju. Do kraja godine jednim udarcem dvije muhe. Nećemo plaćati više najam niti Pemu za Remizu niti Radeljeviću, a Libertas će, kad iseli iz Remize i Radeljevića, imati vrhunske uvjete u Komolcu – istaknuo je krajem studenog dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić.
Inače, u prostor Radeljevića ući će Sanitat te na tom prostoru upravljati parkiralištem, premda postoji ideja da nekoliko Libertasovih autobusa ostane unutar kompleksa, za slučaj izvanrednih okolnosti kao što su kvarovi autobusa na gradskim linijama.

Deranja: Pripremamo za useljenje
Potvrdu da su radovi u punom jeku dobili smo i iz gradskog poduzeća Libertas.
-Libertas je u postupku rekonstrukcije i sanacije kompleksa u Komolcu s ciljem pripreme istog za useljenje cjelokupnog tehničko-tehnološkog bloka sa svim službama Libertasa. Prostore ‘Remize’, koje je kupio Pemo Centar d.o.o., namjeravamo koristiti samo i isključivo dok kompleks u Komolcu ne bude pripremljen za selidbu. Napominjemo da je preseljenje tvrtke koja ima 110 vozila u svom voznom parku i tehnički pogon za održavanje istog sa svim pratećim službama vrlo kompleksan i zahtjevan zadatak, ali svi angažirani daju svoj maksimum da se posao odradi što je moguće prije – ističu iz Libertasa.
Vrijednost investicije preseljenja, dodali su, procjenjuje se na oko…

Tekst u cjelosti pročitajte u našem tiskanom izdanju.

Pročitajte još

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist