Grad

Libertas Foundation dodijelio 13 stipendija učenicima obrtničkih zanimanja

desa 4

U prostorijama DEŠE – Dubrovnik u Lazaretima, ove srijede su dodijeljene stipendije učenicima obrtničkih zanimanja Dubrovačko-neretvanske županije. Ova svečanost obilježila je dvadeset i drugu godinu zaredom kako Libertas Foundation pruža podršku mladima u strukovnom obrazovanju.

Ove godine stipendije su dodijeljene ukupno 13 učenika, i to u sljedećim zanimanjima: elektromehaničar, autolimar. vodoinstalater, frizer, kuhar, elektroinstalater, kozmetičar.  Stipendisti dolaze iz različitih dijelova županije.

Cilj ovih stipendija je poticanje mladih na ostanak u ruralnim dijelovima, motivacija za bolje učenje te pružanje financijske pomoći obiteljima lošeg imovinskog stanja.

Predsjednica udruge DEŠA, Jany Hansal, izrazila je zahvalnost svim donatorima koji su omogućili dodjelu stipendija te istaknula važnost podrške mladima u njihovom obrazovanju i razvoju karijere.

Banner 300x250 DU 1

-Libertas Foundation će i dalje raditi na poticanju mladih da ostanu u našoj županiji i razvijaju svoje talente. Ove stipendije predstavljaju našu posvećenost budućnosti mladih ljudi i lokalne zajednice – istaknuo je predsjednik zaklade Libertas Foundation Nick Hazdovac.

Udruga DEŠA Dubrovnik, ističe se u priopćenju za javnost, čestita svim stipendistima i njihovim roditeljima na postignutom uspjehu.

Pročitajte još

SADNJA U STUDENOM Drvoredi u Lapadu i Gružu iduće ljeto!

Dulist

Tko je u ponedjeljak i utorak bez struje?

Dulist

Franković povodom Godine UNESCO-ve svjetske baštine poručuje: “Zaštita kulturnog naslijeđa nije samo obveza prema prošlosti, ona je i zavjet budućnosti”

Dulist