Sport

LEN EUROPA KUP ‘Barakude’ velikom serijom do pobjede protiv Srbije

vaterpolo reprezentacija loncar1 170218
Split, 170218 Sportski centar Poljud Internacionalna vaterpolo utakmica reprezentacija na HEP Europa Cupu 2018 u organizaciji LEN-e izmedju: Hrvatske i Srbije. Na fotografiji: Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Hrvatska vaterpolska reprezentacija slavila je protiv Srbije s 9:7 (2:3, 3:1, 3:1, 1:2) u 4. kolu LEN Europa kupa, koji se od četvrtka do nedjelje igra na splitskom Poljudu.

Momčad Ivice Tucka nije najbolje otvorila susret te je Srbija početkom druge četvrtine stigla do prednosti 2:4 uz čak tri gola Mandića. Međutim, domaćin serijom 5:0 ostavlja Srbe bez pogotka 11 minuta i 40 sekundi. Dvaput je zabio Fatović, a po jednom Vukičević, Vrlić te Macan za 7:4.

Rašović je smanjio na 7:5, a potom su Joković i Garcia povisili na 9:5. Posljednja dva gola zabili su Srbi, ali nisu imali priliku ugroziti svjetske prvake.

Vrijedi istaknuti vratara Marka Bijača s čak 13 obrana. Fatović i Joković zabili su po 2 gola, a Šetka, Vrlić, Garcia, Vukičević i Macan po 1. Kod Srbije 3 je zabio mandić, a 2 Rašović.

Na tablici Hrvatska, Srbija i Grčka imaju po 6 bodova, a naši će u nedjelju u 11.30 sati u 5. kolu igrati protiv Malte.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist