Vaše vijesti

Lapadski školarci županijski pobjednici u odbojci

OŠ Lapad

U OŠ Lapad više od 600 učenika uključeno je u različite izvannastavne i izvanškolske sportske aktivnosti. Redovito postižu vrhunske rezultate, a posljednji u nizu jest osvojeno prvo mjesto iz odbojke na županijskoj razini.

Tim povodom učenike i njihovog voditelja prof. Maria Varezića primila je ravnateljica Mirjana Kaznačić kako bi im čestitala i zahvalila što na ovako pozitivan način promoviraju Školu.
– Čestitam vam što svoje slobodno vrijeme ispunjavate bavljenjem plemenitim sportom, koji doprinosi vašem zdravlju, a uči vas toleranciji, timskom radu te nošenju s uspjesima, ali i neuspjesima, jer sve je to dio sportskog duha. Iako je važno sudjelovati, važno je i pobijediti. Vi ste ovog puta uspjeli i iskreno vam čestitam – kazala je tom prilikom Kaznačić.

– Neka vam to bude podstreh da i dalje marljivo i redovito trenirate. Naravno, čestitam i vašem profesoru Mariu, koji ne žali vremena ni truda, kako bi vaše sposobnosti razvijao i do uspjeha doveo. Ponosno ću pehar kojeg ste mi donijeli zadržati u svom uredu, kao pohvalu vašoj marljivosti i upornosti – istaknula je Kaznačić.

Uspješnu ekipu činili su učenici Antionio Luić, Filip Vujičić, Antoni Prizmić, Matija Rendulić, Roberto Urban, Marino Gabrieri, Leo Kokanović, Paolo Stabile, Mislav Glavinić, Mislav Mojaš, Patrik Prigl i naravno profesor Mario Varezić.

Pročitajte još

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist