Politika

Laburisti se ispričali zbog Kristićevog istupa

kristic015

Županijski laburisti poslali su priopćenje medijima u kojem se ispričavaju za nedavni istup gradskog vijećnika Laburista Mara Kristića.

Podsjetimo, on je u sklopu rasprave o UPU-u Bosanka za govornicom sve vijećnike koji glasaju za taj projekt nazvao 'domaćim izdajnicima' kojima će suditi ulica. Priopćenje koje potpisuje čelnik Županijskih Laburista Ivan Nikolić prenosimo u cjelosti:

''Nema sumnje da je tzv. Dubrovački dogovor prevara birača i udružena skupina u interesu stranog kapitala. Županijska podružnica Hrvatskih laburista Stranke rada ne podržava apartmanizaciju platoa Srđa i radnje koje su prethodile donošenju UPU Srđa i podržava stav gradskih vijećnika Hrvatskih laburista Stranke rada koji su glasovali protiv njegova donošenja.

No, bez obzira na navedeno Županijska podružnica Hrvatskih laburista stranke rada ograđuje se od neprimjerenih izjava gradskog vijećnika Mara Kristića, posebice u dijelu u kojem navodi kako će vijećnicima koji su podržali UPU „suditi ulica“.

Takve izjave, osim što su uvredljive, nanose nepopravljivu štetu i samoj stranci. Županijska podružnica Hrvatskih laburista Stranke rada očekivala je da će se gradski vijećnik Maro Kristić ispričati zbog navedenog, no kako to do sada nije učinio, članovi Izvršnog odbora Županijske podružnice u ime Hrvatskih laburista Stranke rada ovim putem upućuju ispriku gradskim vijećnicima koje je Maro Kristić svojim nesmotrenim istupom uvrijedio.''

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist