Grad

KUPUJTE LOKALNO Sanitat pokrenuo online platformu ‘Dubrovačka placa’

dubrovacka placa sanitat logo

Tvrtka Sanitat pokrenula je online platformu Dubrovačka placa, na kojoj će se od ovog utorka moći pratiti ponuda OPG-ova i potražnja kupaca.
-Dubrovačka placa osmišljena je s ciljem očuvanja lokalnog gospodarstva, a kroz ovaj projekt lokalno će stanovništvo moći doći do domaće, kvalitetne i svježe hrane te tako poduprijeti lokalne OPG-ove u njihovoj proizvodnji i opstanku. Radi se modernoj verziji gradske place koja je odgovor na posebne okolnosti u kojima se svi nalazimo i nadamo se kako će ova profesionalna i jednostavna za korištenje platforma uskoro postati neizostavan dio naše zajednice – navode iz sanitata.

Ovim putem pozivaju stoga sve OPG-ove, ribarske obrtnike i ostale da se priključe platformi i počnu koristiti Dubrovačku placu putem linka https://dubrovackaplaca.sanitat.hr/. Prijava u sustav je jednostavna kao i unos proizvoda koji se nude, a kupci imaju prilagođen pregled koji im omogućava odabir proizvođača prema lokaciji i mogućnosti dostave. Kupci također imaju mogućnost pregleda svih OPG-ova koji koriste platformu te njihove kontakte kao i pregled cijena proizvoda.
-Od funkcionalnosti koje ova Dubrovačka placa pruža istaknuli bismo sljedeće: registracija OPG-a i prijava u sustav; definiranje proizvoda prema kategoriji i tipu proizvoda; praćenje najbližih proizvođača za kupca na temelju geolokacije; organizacija dostave naručenih proizvoda na temelju geolokacije te kreiranje narudžbe od strane kupca ili ručni unos od strane OPG-a; Tražilica proizvoda je jednostavna i detaljna uz opcije filtriranja najbližih proizvođača i kupaca, lokacije; obavijest o vremenu isporuke – potvrđeni datum dostave; izvješće za proizvođača – pregled naručenih proizvoda za određeno razdoblje i ocjena kvalitete za pojedine narudžbe – navode iz Sanitata.

Za sva eventualna pitanja i prijedloge kao i dodatne upute o radu unutar sustava možete se obratiti Sanitatu na e-mail adresu dubrovackaplaca@sanitat.hr ili putem telefona na +385 20 640 140.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist