Sport

KUP DALMACIJE Devet medalja za Neptun!

tikvica papac veslanje

Veslački klub Neptun osvojio je ukupno devet medalja na 2. Regati Kupa Dalmacije, koja se protekle subote održala u Šibeniku.

Zlatom se okitila prva posada juniora u dvojcu na pariće Mato Tikvica i Patrik Papac. Srebrni su bili Marko Sršen (skif, kadeti, 1. posada), Pero Kukuljica (skif, juniori B) i Toni Crnjak (skif, juniori A, 1. posada). Broncama su se okitili Josip Savić (skif, kadeti A, 2. posada), dvojac na pariće – juniori B Vlaho Đivanović i Luka Grubišić, Renato Špilar (skif, juniori A, 2. posada), dvojac na pariće – juniori A (2. posada) Orsat Koštro i Filip Šiljeg te Toni Crnjak (skif, seniori).

Neptunovci su nastupili ukupno s 12 posada u svim dobnim kategorijama te su na kraju zauzeli ekipno peto mjesto u konkurenciji deset dalmatinskih klubova. Ukupni pobjednik je HVK Gusar iz Splita.

-Regata na regatnoj stazi održana je po bonaci i idealnim uvjetima za veslanje. Start je bio kraj šibenskog mosta, a cilj na samoj rivi ispred Katedrale – ističe tajnik VK Neptun Maro Kapović.

Inače, 1. regata Kupa Dalmacije, koja se trebala održati u Splitu 6. ožujka, odgođena je zbog lošeg vremena, a novi termin je 2. travnja.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist