DuList IN

KUHAR DINO GALVAGNO Oduševljava me avanturizam u hrani

good food dino galvagno 241015 4

Dino Galvagno vrhunski je kuhar koji iza sebe ima zavidnu karijeru.

Dubrovačka nepca imala su prigodu prošlog vikenda testirati njegovu kuharsku filozofiju na posebnoj večeri Good Food Festivala u hotelu Hilton Imperijal. Galvagno im je ponudio ‘dubrovački meni’ na način na koji ga on vidi, a prema komentirima se može zaključiti kako su Dubrovčani vrlo ponosni na svoje pretke i tradicionalnu dubrovačku kuhinju. Za DuList Galvagno govori upravo o svojoj kuharskoj filozofiji, ali i hrani koja ga oduševljava, hrvatskim nacionalnim jelima te mirisima i okusima Dubrovnika.

Što nam je sve rekao pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

 

Pročitajte još

FOTOGALERIJA Zimsko jutro na ‘uspavanom’ Stradunu

Dulist

Zanimljivi filmski naslovi u dubrovačkim kinima

Dulist

Hoće li Dubrovkinja Valentina otvoriti svoje srce Gospodinu Savršenom?

Dulist