DuList IN

KUDA ZA VIKEND? Culture Club Revelin ima rješenje

FB cubeguys1920x1005 5

Vikend je pred vratima, vjerojatno se mnogi pitaju gdje je najbolja zabava ovog petka i subote. Večeras u Culture Clubu Revelin stižu The Cube Guys koji će zasigurno pripremiti ludu zabavu do sitnih noćnih sati. Posljednji hitovi dua iz Italije nalaze se u samom vrhu svjetskih top lista, a poznati su kao pravi partijaneri koji uvijek naprave nezaboravnu atmosferu.

U subotu je na programu Relive zabava uz odlične rezident DJ-e. Osim odlične glazbe, program ispunjavaju gosti iznenađenja, ali i vruća plesna koreografija, koja će dodatno zagrijati atmosferu. Performeri, akrobacije, C02, konfete, body paint, atraktivne plesačice, gutači vatre i još mnogo popratnih detalja dodatno će motivirati publiku na najluđi provod.

Ulaznice za večerašnje svjetsko gostovanje – The Cube Guys-a su u prodaji u uredu Revelina danas do 16:00 sati, u Casablanca baru večeras od 20 sati i online na službenoj web stranici kluba Revelin. Sve ostale informacije dostupne su na kontakt: 098 533 531. U uredu Revelina su samo još danas dostupni akcijski paketi ulaznica, 2+1 gratis, za jubilarni deseti nastup Fedde Le Granda.

Pročitajte još

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist