Sport

KRYLOV PORAZIO PERAKA ‘Potukao sam se muški kako sam i obećao’

perak gladiator

Dubrovački MMA borac Maro ‘Mean Machine’ Perak izgubio je meč protiv Ukrajinca Nikite Krylova u Donjecku. Sudac je u drugoj rundi prekinuo borbu i proglasio pobjedu Krylova.

-Ljudi potukao sam se muški kako sam i obećao. Nisam osramotio ni sebe ni tim nego baš suprotno. Na početku borbe sam bio bolji, a kasnije mi je nestalo kondicije i sudac je prekinuo u drugoj rundi radi moje neaktivnosti u parteru. Jedva čekam da vidim borbu jer sam uživao u njoj, a i vi ćete kad vidite. Bila je sve osim dosadna. Hvala vam što ste uz mene, a sad ću se potruditi da uz pomoć svojih trenera napravim što više pravih boraca jer nitko od ovih Rusa, Ukrajinaca, Amerikanaca i ostatka svijeta nije bolji od nas. Mogu jedino imati više kondicije i tako nas pobijediti. Da bar borba traje 1 rundu od 3 minute svi bi dobili po guzici. Idemo svuda imamo m…. pozdrav. ps ne znam kako čovjek nije predao na gušenje. Čuo sam ga kako krklja i čekao da tapka. Svaka mu čast – napisao je Perak nakon borbe na Facebooku.

Krylov se na početku karijere kitio nadimkom ‘Capone’, a kasnije ‘The Miner’ (‘Rudar’), iz poštovanja prema svom rodnom gradu Donjecku, središtu rudarske industrije.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist