Politika

KRISTIĆ ODGOVARA ‘ČELIČNOM MATU’ ‘Ovim ste pokazali da ne znate odgovore na postavljena pitanja’

maro kristic

Nije dugo trebalo čekati na odgovor Mara Kristića na gradonačelnikov status s Facebooka oko jutros objavljenog priopćenja gradskih vijećnika Mosta na temu pročistača.

-Poštovani gradonačelniče, iskreno mi je žao što ste vrlo osobno doživjeli naše današnje priopćenje koje smo izdali u namjeri da dobijemo odgovore koje traži 90 posto građana našeg grada. Nemam problem s time što ste me nazvali licemjerom iako ne znam kakve bi veze bivši ministar Dobrović i njegovo sudjelovanje u izradi studije za pročistač mogao imati sa mnom i našim priopćenjem. Jedino što ste uspjeli postići je da ste zajedno sa mnom licemjerima proglasili veliku većinu građana u čije sam ime postavio pitanja na koja nisam dobio odgovor – ističe Kristić na svom
Facebook profilu u odgovoru Matu Frankoviću te nastavlja:

– Uistinu cijenim entuzijazam i energiju s kojom pristupate svom poslu i smatram da su projekti koje ste nabrojali zaista hvale vrijedni i od mene osobno ste dobili javnu podršku za svakog od njih. Usput moram napomenuti da ja nisam izabran za gradonačelnika i samim time ne sudjelujem u izvršnoj vlasti da bih mogao graditi škole, vrtiće, pročistače i slično. Voljom građana izabran sam za gradskog vijećnika, a uloga vijećnika je da komentira, pita, predlaže i slično i ne mogu razumjeti da vas je toliko pogodilo jedno priopćenje u kojem se nigdje ne spominje gradska uprava niti vas se za bilo što proziva. Cijenim vaše vrijeme koje ulažete u sve te projekte i zaista mi niti ne trebate odgovarati na svako priopćenje, pogotovo ne na ovakav način kojim otkrivate da nije u pitanju vaše dragocjeno vrijeme, nego da ne znate odgovore na postavljena pitanja – zaključuje Kristić.

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist