Aktualno

Krešimir Macan u žiriju prestižne međunarodne nagrade IPRA

Kresimir Macan kampanja Marka Filipovica za gradonacelnika Rijeke na lokalnim izborima 2021

Osnivač i direktor agencije Manjgura Krešimir Macan postao je član žirija godišnje inicijative IPRA Golden World Awards (GWA), prestižne nagrade i svojevrsnog svjetskog PR Oscara koju dodjeljuje IPRA – International Public Relations Association (Međunarodna udruga za odnose s javnošću).

IPRA je osnovana 1955. te predstavlja vodeću globalnu mrežu PR stručnjaka s misijom unapređenja pouzdane komunikacije i etičkih praksi u odnosima s javnošću. Među ključnim aktivnostima ove organizacije ističe se godišnje globalno natjecanje koje potiče izvrsnost u PR industriji. Utemeljena 1990., nagrada IPRA Golden World Awards svake godine odaje priznanje izvanrednim postignućima globalnih komunikacijskih profesionalaca.

Žiri GWA sastavljen je od vodećih stručnjaka iz cijelog svijeta, uključujući predstavnike kompanija, agencija, udruženja, institucija i sveučilišta. Ove godine, u tom krugu našao se i Krešimir Macan, zahvaljujući svom bogatom iskustvu, stručnosti i doprinosu u području odnosa s javnošću.

Kako IPRA navodi na svom popisu članova žirija, Macan je specijaliziran za krizno upravljanje, stratešku komunikaciju i društvene medije. Njegov profesionalni portfolio obuhvaća vođenje odnosa s javnošću za domaća i međunarodna ulaganja te rad na izbornim kampanjama kao savjetnik dvojici hrvatskih premijera. Za svoj rad nagrađen je Grand Prix nagradom Hrvatske udruge za odnose s javnošću, što dodatno potvrđuje njegovu stručnost i doprinos struci. Pored Macana, ove godine članica žirija iz Hrvatske je i Marina Bolanča iz Abeceda komunikacije.

– Drago mi je da sam uz kolegicu Marinu Bolanču član ovogodišnjeg IPRA Golden World Awards žirija, svojevrsnog svjetskog PR Oscara kojeg su brojni kolege iz Hrvatske osvajali proteklih godina – rekao je Macan.

Pročitajte još

Dječak Mario Ujdur i njegova obitelj trebaju našu pomoć

Dulist

PANTAGANA ŠOKIRALA PROLAZNIKE Mrtva plutala uz rivu u Gruškoj luci

Dulist

‘ŠTEKAJU U DVA PODRUČJA’ Sveučilište dobilo rok za ukloniti nedostatke uočene u reakreditacijskom postupku

Dulist