Sport

KREATIVNOST STVARANJA SITUACIJA BEZ SUKOBA Kreće tečaj aikida

aikido wiki cms 01

Aikido klub Dubrovnik organizira početni Aikido tečaj za odrasle. Tečaj traje dva mjeseca i to od 14. listopada do 23. prosinca, utorkom i četvrtkom od 21 do 22:30 sati. Održava se u Kuparima.

Nakon završenog tečaja svi zainteresirani mogu nastaviti vježbati u redovitim terminima rada kluba.

Aikido klub Dubrovnik osnovan je u svibnju 2001. godine, te je sa redovitim radom započeo u listopadu iste godine. Klub je osnovan na temelju višegodišnjeg iskustva vježbanja osnivača i voditelja Kluba pod vodstvom vrsnih aikido majstora (Aikido dojo Zagreb od 1994. godine). Usprkos brojnim poteškoćama, posebno u vezi uvjeta za rad Klub od samog početka uspijeva kontinuirano djelovati. Zasada Klub broji 10-ak redovitih članova te je član Ki No Kenkyukai Association Internationale kojega vodi Doshu Kenjiro Yoshigasaki.

Aikido svojom filozofijom i biomehaničkim strukturama kretanja pogoduje svim dobnim skupinama, bez obzira na dob, spol i stupanj fizičkog zdravlja. Aikido otvara vrata novim razmišljanjima, pristupima i odnosima. Definicija koja najbolje opisuje aikido bi otprilike glasila: Aikido je kreativnost stalnog stvaranja situacija gdje do sukoba ne dolazi.

Za sve dodatne informacije i prijave za tečaj možete kontaktirati putem e-maila info@aikido-dubrovnik.hr i mobitela 098-272-099.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist