Sport

KORAK K FUZIJI U nedjelju skupština GOŠK-a

Nogometna lopta

Skupština NK GOŠK sazvana je za nedjelju 17. travnja, a trebala bi biti posljednji korak ‘Nebesko-plavih’ k fuziji s drugim dubrovačkim nogometnim klubom Dubrovnikom 1919.

Podsjetimo, krajem kolovoza prošle godine čelni ljudi dva kluba, Pero Vićan i Ile Topuzović, u društvu s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom, najavili su fuziju do početka sezone 2015./2016.. Dogovoreno je kako će novi klub nositi ime NK GOŠK Dubrovnik 1919., s pravom nastupa u 1. Županijskoj nogometnoj ligi.

Iako je u ovu sezonu klub ušao pod novim imenom, ‘operativno-tehnički problemi’ za koje je Vićan očekivao da će se riješiti ‘u nekoliko idućih dana’ cijelu su proceduru poprilično usporili. Ipak, očekuje se da će do 15. lipnja uslijediti zajednička skupština na kojoj će fuzija biti dovršena, a tada će biti poznata i imena novih čelnih ljudi, sastav nove uprave, ali i izgled klupskog grba, dresova…

Fuzionirani NK GOŠK Dubrovnik 1919. trebao bi, dakle, svoj službeni natjecateljski start u punom smislu imati u sezoni 2016./2017. Budući da ‘Nebesko-plavi’ trenutno drže uvjerljivo prvo mjesto u 1. ŽNL, lako je moguće da će fuziju dočekati u višem rangu.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist