Sport

Konjuh izgubila u polufinalu parova na US Openu

konjuh contrexville 01

Nakon što je ranije danas prošla u polufinale singla, dubrovačka tenisačica Ana Konjuh u petak navečer nije se uspjela plasirati u finale parova na juniorskom Grand Slam turniru US Openu.

Konjuh je u paru s Njemicom Lottner izgubila od švicarsko-španjolskog para Bencic/Tormo sa 7:6, 3:6 i 10:12. U prvom setu Konjuh i Lottner dvaput su izgubile servis, obranile set-loptu na 5:4 za njihove suparnice, da bi u tie-breaku došle do 7:5.
 
Drugi set bolje su otvorile Bencic i Tormo, ali se Konjuh i Lottner brzo vraćaju na 2:2. Ipak, gube idući servis pa Švicarka i Španjolka odlaze na 5:2, potom osvajaju drugi set sa 6:3.
 
Uslijedio je treći set, u kojem su više pokazale Švicarka i Španjolka. Odlučila je doslovno jedna lopta, na 10:10 Konjuh i Lottner izgubile su prednost servisa, a Bencic i Tormo osvojile i dvanaesti bod.
 
Bencic i Tormo će u finalu igrati protiv prvih nositeljica, Čehinja Krejčikova i Siniakova, koje su za ulaz u finale svladale belgijsko-turske kombinacije Mertens/Soylu. Konjuh i Lottner sad predstoje polufinala singla, u kojima Konjuh igra protiv Japanke Hibi, a Njemica protiv Amerikanke Black.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist