Sport

Konjuh izgubila u polufinalu Dubaija

konjuh usopen 14

Dubrovačka tenisačica Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u finale 75 tisuća dolara vrijednog turnira u Dubaiju, nakon što je u polufinalu sa 6:7(3), 6:4 i 6:7(7) izgubila od prve nositeljice turnira, 20-godišnje Slovakinje Jane Čepelove.

Protiv 93. igračice svijeta 15-godišnja Dubrovkinja je prvi set izgubila tek u tie-breaku, da bi u drugom setu oduzela servis protivnici za 6:4. U trećem setu Konjuh je Slovakinji oduzela servis kod vodstva 2:1, ali Slovakinja se vraća u meč na 4:4. Ipak, Konjuh opet oduzima servis protivnici za 5:4. Čvrsta Slovakinja ne posustaje i uzvraća Dubrovkinji na jednak način za 5:5, potom je uspjela i povesti 6:5. Konjuh poravnava na 6:6 i igra se tie-break u kojem je bolje odigrala Slovakinja.

Čepelova će u finalu igrati protiv 31-godišnje Talijanke Marie Elene Camerin, 235. igračice svijeta, koja je s pozivnicom organizatora na putu do finala izbacila redom šestu nositeljicu, našu Petru Martić, potom treću nositeljicu, Kazahstanku Putintsevu te u polufinalu drugu nositeljicu, Austrijanku Patriciu Mayr-Achleitner.

Pročitajte još

Nove medalje PK Juga

Dulist

SADA JE SLUŽBENO Ivan Rakitić dolazi u Hajduk!

Dulist

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist