Iskusite gastronomske čarolije restorana Konavoski dvori, gdje svježina Ljute upotpunjuje bogate okuse tradicionalnih jela. Ravno iz Konavala dolazi nam recept jednog od specijaliteta kako bismo u njemu mogli uživati pripremajući ga u vlastitoj kuhinji. Iz restorana Konavoski dvori za vas preporučuju njihovo hvaljeno jelo – Pirjani teleći obrazi čiji recept donosimo:
Priprema:
Obraze začiniti po želji i propržiti na ulju. Izvaditi obraze te na tu masnoću dodati sitno sjeckani luk i propržiti ga. Vratiti obraze i podlijevati ih naizmjenice crnim vinom i vodom. Pirjati sve dok meso ne omekša i bude mekano poput maslaca. Izvaditi meso i propasirati luk u gusti umak. Začiniti po želji, posoliti i popapriti sa svježe mljevenim paprom. Poslužiti s pire krumpirom, sotiranim šampinjonima na maslacu i ukiseljenom mrkvom.
Rezervacije na: 020 791 039 ili sales2@esculap-teo.hr