Sport

KOBEŠĆAK ZADOVOLJAN ‘Naša najbolja igra ove sezone’

jug partizan kobescak 070315 3

Apsolutno sam zadovoljan našom igrom danas koja je napravila ovaj rezultat. Sigurno je ovo bila najbolja igra ove sezone, u obrani i kontranapadu – rekao je nakon meča protiv Partizana trener Juga CO Vjekoslav Kobešćak.

-Bili smo koncentrirani do samog kraja. Ovo je način kako trebamo igrati. Jesmo bili favoriti, ali mogu biti jako zadovoljan. Vratili smo neke stvari koje smo imali u prošloj sezoni. Nadam se da ovako možemo nastaviti i s jačim protivnicima nego što je Partizan – ustvrdio je Kobešćak, usporedivši igru protiv Partizana s onom prikazanom u porazu od moskovskog Dinama u 1. kolu.

-Ovo je izuzetno teška grupa. Partizan je u njoj najslabiji, a mi smo favoriti protiv njih. Ne mislim da je velika razlika između nas i svaka iduća utakmica s njima će biti teža. Protiv Dinama smo se raspali u drugom dijelu meča i izgubili bodove koji nam mogu biti dragocjeni. Sad nam slijedi Hannover, koji je jači nego prošle godine, a lani smo se s njima namučili. Uz to, nikad se nije igrao format s 14 kola, to je puno i svašta se može dogoditi. Vrlo je važno uzimati bodove u Gružu, a kako nismo uzeli bodove u Moskvi moramo tražiti pobjede ili barem nerješeno negdje drugo na strani – istaknuo je Kobešćak.

-U odnosu na lani smo još više pomladili ekipu, ali to stvarno nije izgovor, jer ne smijemo primiti deset pogodaka iz kontranapada, bio to Jug ili Pro Recco s druge strane. To je sramota za Partizan. Nemamo ni mišiće ni godine ni iskustvo, ali možemo plivati. Imali smo loš ulazak u meč, nepažanja, dekoncentracija. Kasnije smo pali u obrani igrača više. Ovo je veliko otrježnjenje da vidimo gdje smo – rekao je trener Partizana Stefan Ćirić.

-Kontrolirali smo igru i rezultat od samog početka. Zasluženo smo pobijedili i čestitam svojim suigračima na borbenosti i angažmanu. Ovo je pravi pristup i ovako trebamo nastaviti. Sad nam slijedi Primorje u Regionalnoj ligi pa nastup u reprezentaciji u Svjetskoj ligi, a nakon toga put u Hannover, što će biti izuzetno teška i bitna utakmica. Moramo pokušati odigrati još bolje nego protiv Partizana kako bismodošli do druge pobjede u ligi – rekao je kapetan Juga CO Marko Bijač.

Pročitajte još

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist