Sport

KOBEŠĆAK NAKON DRAME “Puno smo se mučili, a Bijač nas je spasio!”

jug mladost 18

Izvukli smo se. Čestitam svim igračima, i kome je išlo i kome nije. Griješili smo, ali smo se na kraju izvukli – rekao je po završetku drame protiv Primorja (pobjeda nakon peteraca 13:12) trener Juga Vjeko Kobešćak.

– Bilo je jako jako teško. Nismo igrali dobro skoro tri i pol četvrtine. Mučili smo se puno, pogotovo u napadu. U nekim smo situacijama htjeli više nego što možemo. S emotivnom, psihološkom snagom smo izvukli utakmicu i moramo biti izuzetno sretni da imamo takav duh. Primorju svaka čast, kaznili su svaku našu grešku, fantastična su momčad – izjavio je Kobešćak. Komentirao je ključan doprinos kapetana Marka Bijača.

– Spasio nas je. Bili smo nokautirani u utakmici, pa u zadnjoj četvrtini, pa smo visili u zadnjim napadima, pa smo visili dvaput na petercima. Svaki put nas je izvukao – rekao je Kobešćak, koji očekuje da će se u sedam dana do iduće utakmice prije svega – smiriti euforija.

– Ne smijemo sada poletiti. Moramo se oporaviti jer su srijeda i subota za obje momčadi bili strahovito teški. Onda ide serija, detalji odlučuju, vidjet ćemo. Možda idemo i na pet! – zaključio je Kobešćak.

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist