Aktualno

‘Knjige pod stablima’ ovog vikenda u Čokolinu

park Cokolino 1

‘Knjige pod stablima’ ovog vikenda sele u parku u Čokolinu (Montovjerna). Tim povodom Dubrovačke knjižnice u subotu 8. srpnja organiziraju cjelodnevno druženje za djecu i odrasle. Program započinje u jutarnjim satima s posebnim programom za djecu.

U 10 sati, dubrovačka spisateljica Renata Zlatković u suradnji s Helen Doron školom stranih jezika Dubrovnik predstavit će svoju dvojezičnu slikovnicu “Albertova džungla/Alberto’s Jungle”. Slikovnica donosi šarene ilustracije i zanimljivu priču koja će djeci pomoći da razviju svoju jezičnu vještinu na engleskom i hrvatskom jeziku.

Nakon toga, u 11 sati, slikari Marta Baća i Robert Kralj će održati likovno-kreativnu radionicu.

U 17:30, u suradnji s LTV-om, održat će se susret s “Mirelom Pričalicom”.

Za odrasle posjetitelje, u 19 sati, poznati književnik Robert Perišić će predstaviti svoj novi roman “Brod za Issu”.  Tijekom cijeloga dana, park će biti opremljen s knjigama koje će biti dostupne za čitanje pod stablima. Svi građani su pozvani da dođu, opuste se u hladu i urone u svijet knjige.

 

Knjigee pod stablima

Program  se održava uz podršku Grada Dubrovnika, Županije Dubrovačko-neretvanske i Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, a ima za cilj promoviranje i poticanje čitanja.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist