Aktualno

KLGB SRĐ JE GRAD O AZILU Hoće li oni najneviniji dočekati svoj ‘krvavi Božić’?

zarkovica prosvjed azil psi kucki 271015 11

Sudjeluje li Grad Dubrovnik uz božićno i novogodišnje kićenje u organizaciji još jednog spektakla – ubijanja pasa za Žarkovice!? – počinju priopćenje iz KLGB Srđ je Grad, kojeg prenosimo u cijelosti.

”Eutanazija nije samo riječ iza koje se krije golo ubijanje, to je riječ kojom se izražava bešćutnost i to bešćutnost onih koji mogu i prema Zakonu moraju osigurati izgradnju azila za životinje u kojem će svoj smještaj naći svi – do jedne životinje koje treba zbrinuti!

Nije slučajno da se u režiji gradonačelnika Vlahušić a i direktora Sanitata Kunice upravo pokreće pitanje izgradnje azila . Ne budimo naivni, nije to iz njihove sućuti. Gradnja malenog i neadekvatnog azila samo je varka da se mali dio životinja „spasi“, i makne s „atraktivne lokacije“ a ostale da se vrlo jednostavno – pobije.

S obzirom na planove izgradnje golf resorta na Srđu valjda je već svima jasno da se u ostvarenju tuđih interesa ne preže ni od čega i dok se na Stradunu slavi dolazak Božića, vrlo je moguće da će svoj „krvavi Božić“ dočekati oni koji su u svemu tome najneviniji.

KLGB Srđ je Grad ovim još jednom javno apelira i na gradonačelnika i direktora Sanitata kao i na klubove gradskih vijećnika i na sveukupni javnost – izgradimo azil adekvatan prihvatu svih životinja i ne dopustimo civilizacijsku sramotu 21. stoljeća.
KLGB Srđ je Grad”

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist