Sport

KINEZIOLOŠKI SAVEZ Zahvala i zlatna značka Božu Bukviću

bukvic kinezioloski0000

U petak 15. prosinca na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu održana je godišnja Skupština Kineziološkog saveza Hrvatske nakon koje je uslijedila svečana dodjela priznanja zaslužnim kineziolozima – profesorima tjelesnog odgoj za 2017. godinu.

Riječ je o vrlo vrijednoj nagradi iz područja struke kineziologije koju ova udruga na kraju svake godine dodjeljuje zaslužnim pojedincima i to u tri kategorija. Prva kategorija je Zaslužni kineziolog sa poveljom za životno djelo i dodjeljuje se posebno zaslužnim i istaknutim kineziolozima za životno djelo. Druga nagrada je Zahvala za dugogodišnji rad sa zlatnom značkom koja se dodjeljuje posebno zaslužnim i istaknutim pojedincima s najmanje 20 godina radnog staža, dok je treća kategorija Diploma sa zlatnom značkom koja se dodjeljuje posebno istaknutim pojedincima s najmanje 10 godina radnog staža u struci.

Ove godine dodjela je bila važna i za Muški učenički dom Dubrovnik, a posebno za njihova odgajatelja profesora kineziologije Boška Božu Bukvića koji se kroz proteklih 20 godina rada s učenicima u Domu posebno istaknuo u vođenju sportskih sekcija, animiranju i pedagoškom vođenju učenika u područjima sporta, te čuvanja i unapređenja zdravlja općenito. Njegov rad prepoznala je i struka na državnoj razini te mu je na spomenutoj dodjeli ovo krovno udruženje kineziologa Hrvatske dodijelilo Zahvalu za dugogodišnji rad sa zlatnom značkom, kao jedinom nagrađenom iz našeg grada i naše Županije.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist