DuList IN

Kesovijin show na presici DKF-a

tereza karneval fest

Na današnjoj konferenciji za medije koju je organizirao Dubrovnik karneval fest, Tereza Kesovija dobila je poriv da i ona dobije riječ i objasni kako bi se ta manifestacija trebala organizirati.

– Mislim da je red da se meni također da riječ. Moram vas malo podučiti jer niste sasvim baš ok. Ne smijemo zaboraviti da je karneval fest bio brend Cavtata puno godina prije rata. Sjećam se i karneval festa, to je bio brend. Niste valjda imali sukob s nekim tko je izmislio Karneval fest, a sad se zove Dubrovnik karneval fest? I to je sasvim u redu i ja sam sretna da Dubrovnik ima jedan kontinuitet tijekom cijele godine, a ne da se uskače u sezonu. Mene sad zanima zašto je to ugašeno? Zašto se to nije moglo pretvoriti u karnevalsku festu? Ne razumijem tko tu nije imao sluha? – izjavila je Tereza Kesovija.

– Ja sam prije tri godine pozvao Ivicu Mihaljevića i našeg producenta Antu Tolja, sjeli smo i razgovarali. Onda smo se dogovorili o određenim projektima i tako se rodila ideja za DKF jer nisam želio povrijediti Mihaljevića za sve ono što je on učinio osamdesetih godina, odnosno prije rata. Jer ono što je on radio bilo je veličanstveno, bar se ja tako sjećam. Ovo je jedan nastavak, modificirani doduše, ali nastavak one feste iz Cavtata – kazao je u ime organizacijskog odbora DKF-a Milan Perić.

Pročitajte još

NOVI PROGRAM Što pogledati u kinima?

Dulist

[FOTO] ‘Cirkusom u soli’ zaključen središnji dio programa Festivala soli 2024!

Dulist

[FOTO] Masterclass i izložba zaključili su prvi vikend Epidaurus Cavtat Festivala

Dulist