DuList IN

Kći Maje Vučić i Igora Hajdarhodžića ‘razvalila’ izvedbom

Photo Luka Stanzl PIXSELL
30.10.2023., Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je 27. dodjela nagrade Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore. Gita Hajdarhodzic, Lovro Juraga Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Gita Hajdarhodžić, kći Maje Vučić i umjetnika Igora Hajdarhodžića, navršila je 17 godina, a već je poznato i traženo lice u glazbenim krugovima. U ponedjeljak navečer prisutne je očarala svojim interpretacijama. Najprije je svoju vokalnu svestranost pokazala u medleyu, zapjevavši s takvom lakoćom i samouvjerenošću s mladim glumcem Lovrom Juragom, a sama je, uz pratnju ansambla Ante Gele izvela ‘Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj’, piše tportal.

Gita je već prava profesionalka, a u to su se, među ostalim, uvjerili svi koji su prisustvovali glumačko-glazbenom spektaklu ‘Vraćam se, Zagrebe, tebi’ ispred zagrebačkog HNK-a. Također je svoj nastup imala na pozornici partyja Zlatnog Studija gdje je izvela pjesmu Jadranke Stojaković ‘Što te nema’.

Od devete godine je postala članica zbora Zvjezdice, a pjevala je u brojnim operama poput ‘La Bohème’, ‘Tosce’, ‘Turandota’, ‘Čarobne frule’. U rujnu je otišla u Englesku, na koledž gdje će se pripremati za prijemni na njihovoj akademiji u siječnju iduće godine. Želja joj je surađivati sa stranim redateljima i producentima, a u svemu ima bezrezervnu podršku od svog oca, dubrovačkog umjetnika Igora Hajdarhodžića i mame Maje Vučić, koja je godinama tajila kćeri da je pjevala u ženskoj skupini Divas.

Maja danas radi kao psihologinja, a na početku nije bila najsretnija kada je shvatila da će se njezina i Gita Hajdarhodžić baviti glazbom. No kad je shvatila da se mlada glazbenica želi ozbiljno baviti time, dala joj je vjetar u leđa.

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist