Hrvatska

Karamarko: Josipović ne zaslužuje drugi mandat jer previše brine o sebi

karamarko373

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko boravi ovih dana u Dubrovniku, a jutros je sudjelovao i u sjednici GO stranke. Nakon sjednice komentirao je aktualna događanja u državi, vladajuće, ali i predsjednika RH Iva Josipovića.

– Situacija je jako loša i ušli smo u tragičnu fazu, gdje se članovi vladajuće koalicije međusobno svađaju i to je rezultat nemoći i nesposobnosti, ali i velike neogovornosti prema hrvatskom čovjeku koji danas jako loše živi – rekao je Karamarko te dodao kako je HDZ već 2008. počeo s rašćišćavanjem kriminala u svojim redovima i koji trenutno prolazi katarzu.

-Ono što je optimistično jest da imamo gospodarski program jer na vlast ne želimo doći s rukama u džepovima, kao aktualna vlast, razmišljajući samo gdje ćemo postaviti svoje ljude, izvršiti kadrovske čistke i podijeliti sinekure stranačkih podobnicima – istaknuo je Karamarko koji nije propustio priliku osvrnuti se na predsjednika RH.

-On se već nekoliko mjeseci bavi svojim PR-om, imageom i političkim marketingom, a ne brine se o temeljnim problemima hrvatskog čovjeka. Josipović nije zaslužio drugi mandat jer se previše brine o sebi – rekao je Karamarko.

Pročitajte još

Prvi rast stanovništva u Hrvatskoj nakon desetljeća iseljavanja

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

IMATE LI I VI OVAKVA PRIMANJA? Prosječna plaća u Hrvatskoj je 1.324 eura

Dulist