Sport

KANTAFIG 2016. Velika pobjeda momčadi Marin Med!

KANTAFIG 2016 finale 34

Momčad Poliklinika Marin Med osvojila je ovogodišnje izdanje malonogometnog turnira ‘Kantafig 2016.’ kojeg je organiziralo Amatersko sportsko društvo ”Kantafig”.

‘Marin Med’ je do pobjede stigao svladavši u finalu ‘Pizza shop’ rezultatom 5:4 (2:1). Uz titulu najbolje momčadi turnira, momčad Poliklinika Marin Med osvojila je i novčanu nagradu u vrijednosti 10.000 kuna, pokal u trajno vlasništvo i medalje. Uz to, turnir na Kantafigu zaključila je s čak tri trofeja; osim onoga najvrijednijeg, osvojili su i pokale za najboljeg igrača i najboljeg strijelca. Tomislav Grubešić koji je u finalu postigao čak tri pogotka, a osam sveukupno od knock out faze proglašen je najboljim strijelcem, a najboljim igračem proglašen je Admir Bijedic.

Drugoplasirana momčad (Pizza shop) nagrađena je s 5.000 kuna te pokalom i medaljama. Treće mjesto osvojila je momčad Konoba Peline koja je bila uspješnija od Traser doo rezultatom 5:3.

Revijalni susret u završnici turnira ‘Kantafig 2016.’ igrali su dječaci Župe dubrovačke i HNK Dubrovnik 1919. Regularni dio utakmice završio je rezultatom 1:1, a nakon izvođenja penala pobijedili su igrači Župe dubrovačke.

IZVOR : dbksport.com

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist