DuList IN

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom

kalamota beach house 4

Prošle subote, 20. srpnja, Kalamota Beach House ponovno je oduševila sve prisutne svojim spektakularnim događajem #SVINAOTOK – ‘Noć G Chelo’. Treću godinu zaredom, ovaj događaj u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Turističke zajednice Dubrovačko – neretvanske županije, privukao je mnoge ljubitelje dobre glazbe i vrhunske gastronomije, stvarajući nezaboravnu atmosferu na otoku. Posjetitelji su pjevali i plesali cijelu noć, a povratak brodom bio je posebno dojmljiv, s pjesmom koja je odjekivala još dugo nakon što su se svjetla ugasila i zvuci manifestacije utihnuli.

kalamota beach house 1

Glazba koja pokreće
Na pozornici su zasjali vokalisti popularnih TV emisija ‘A Strane’ i ‘The Voice’ – Bruna Oberan, Iva Ajduković, Josip Palameta i Sabrina Hebiri, u pratnji Ante Gela i njegovog benda. Njihove izvedbe zapalile su atmosferu dok je publika uzvratila s jednakim entuzijazmom. Noć je bila ispunjena zvukovima bezvremenskih hitova koji su osvojili srca svih prisutnih. Energična atmosfera i vrhunska izvedba ostavili su publiku bez daha.

kalamota beach house 5

Nezaboravna gastro ponuda
Osim izvanredne glazbe, Kalamota Beach House ponudila je bogat gastronomski izbor. Posjetitelji su uživali u ribljim specijalitetima koji su očarali ljubitelje morskih delicija, dok su ljubitelji mesa uživali u ribeye odrescima pripremljenim na ofyru. Raznovrsna i kvalitetna hrana upotpunila je cjelokupno iskustvo, stvarajući savršenu simbiozu između gastronomije i glazbe.

Izazovi i uspjesi
Iako je organizacija ovakvog događaja na otoku veliki izazov, Kalamota Beach House uspjela je i ove godine nadmašiti očekivanja. Sve ulaznice bile su rasprodane, a veliki odaziv publike još jednom je potvrdio da je trud organizatora itekako vrijedan. U svom govoru, organizatori su istaknuli kako ih podrška publike motivira da svake godine idu korak naprijed, što se jasno odražava u rastućoj kvaliteti događaja.

Kalamota beach house 3

Pogled u budućnost
‘Noć G Chelo’ postaje sve popularnija, a svi koji su sudjelovali ove godine već iščekuju sljedeću. Ako želite biti dio ove nezaboravne noći, pratite najave Kalamota Beach House-a i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Svake godine događaj raste i poboljšava se, a sljedeće godine obećava još više glazbe, plesa i vrhunske gastronomije.

kalamota beach house 2

Otvoreni cijelo ljeto
Kalamota Beach House otvorena je cijelo ljeto i nudi mnogo više od samo ovakvih događaja. Iako pruža izvanredno iskustvo za goste hotela, ovo mjesto je otvoreno za sve posjetitelje. Bilo da tražite savršeno mjesto za opuštanje ili želite uživati u vrhunskom ručku ili večeri, Kalamota Beach House i restoran G Chelo su dostupni svima. Posjetitelji su srdačno pozvani da uživaju u jedinstvenom ambijentu, vrhunskoj hrani i nezaboravnoj atmosferi koju ovo predivno odredište nudi tokom cijele sezone.

Pročitajte još

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist

U SURADNJI S PARKOM ORSULA Darujemo ulaznice za Zoster!

Dulist