U sklopu nadolazećeg Good Food Festivala Dubrovnik, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Dubrovniku organizira predavanje i radionicu pod nazivom Zero Waste – Održiva kuhinja sa chefom Antom Dropuljićem u četvrtak, 16. listopada 2025., od 16:00 – do 18:00 sati u Studentskom domu.
– Radionicu i predavanje vodit će chef Ante Dropuljić, koji iza sebe ima iskustvo rada u restoranima s tri Michelin zvjezdice. Na Svjetski dan hrane pokazat će kako kreativnost i osviještenost mogu od ostataka namirnica stvoriti ukusna jela, a pritom smanjiti bacanje hrane. Program je prilagođen i amaterima i profesionalcima, a naglasak je na maksimalnoj iskoristivosti namirnica, jednostavnosti i zero waste pristupu kuhanju – poručili su sa Sveučilišta.
Ulaz je slobodan uz obveznu prethodnu rezervaciju do petka, 10. listopada 2025. na mail adresu: gastro@unidu.hr.