Zanimljivosti

Kako iskoristiti produženo ljeto?

spica 28.12. 13

Iako se i sat promijenio na zimsko vrijeme, priroda se tome još uvijek opire. U Gradu i dalje vladaju ugodne temperature i sunčani dani, a nerijetki su i prizori kupača koji iskorištavaju blagodati toploga vremena. Koliko dugo će još ovakvo vrijeme potrajati, teško je reći, ali sigurno je da bismo ga trebali iskoristiti dok traje.

Šetnja

Izvrstan je oblik lagane tjelovježbe, a u isto vrijeme je moguće upijati sunčeve zrake i udisati svježi zrak, posebice ako odabir padne na šetnju prirodom. Neki ljudi više vole šetati sami i uživati u zvukovima prirode ili omiljene glazbe, dok drugi više biraju ugodno društvo. U svakom slučaju kvalitetan je način iskorištavanja sunčanog vremena.

Kava s pogledom

Kafići u Hrvatskoj su središte društvenog života gdje se izmjenjuju ideje i planovi, ali i jačaju veze s dragim ljudima. U Gradu se može pronaći obilje kafića s lijepim pogledima na more i zalaske sunca, a uz dobro društvo i dobru priču obična kava može postati nezaboravna uspomena.

Banner 300x250 DU 1
Kupanje

Ili samo sunčanje na plaži uz čitanje knjige također mogu biti kvalitetan način provođenja vremena izvan kuće. U mirnom okruženju, miris i zvuk mora, svaki trenutak postaje prilika za bijeg od svakodnevnice.

Sportovi na otvorenom

Rolanje, tenis, košarka ili davno zaboravljena aktivnost iz djetinjstva mogu upotpuniti slobodno vrijeme. Osim što su ove aktivnosti dobre za fizičko zdravlje i kondiciju, a često su zapostavljene zbog digitalnog doba u kojem se nalazimo, korisne su i za razvoj koordinacije, motoričkih vještina i psihičko zdravlje.

Pročitajte još

Josipa Marić i Domagoj Perkić sudjelovali na Prvom Hrvatskom speleoarheološkom kongresu

Dulist

ZAVIČAJNI MUZEJ KONAVALA Posjet osnovnoškolaca

Dulist

Kuda idu divlje svinje?!

Dulist