Aktualno

Kako ikome padne na pamet u Dubrovniku organizirati ovako visokorizični summit?

petra marcinko

U srijedu, 9. listopada, u Dubrovniku se održava summit potpore Ukrajini na koji dolazi i sam ukrajinski predsjednik Vladimir Zelenski. Gradska vijećnica iz Srđ je Grad Petra Marčinko na svom se Facebook profilu oštro osvrnula na odabir našega grada za mjesto održavanja ovog summita.

-Ima li kraja ovome klaustrofobičnom stanju više? Kako ikome padne na pamet u Dubrovniku s ovoliko malo nerazgranatih prometnica i još uvijek milijun turista organizirati ovako visokorizični summit? Da se razumijemo, ovo nije tema podrške ili ne Ukrajini, ovo je tema podrške zdravoj pameti i osnovama međunarodne sigurnosti. Ukratko, stojte doma. Mi na Pločama ćemo se čuti s ostatkom grada preko telefona i razglednica. Dok nas snajperisti vjerojatno budu opet gledali preko nišana. Za ispalit.
Edit: iz članka koji donosi priopćenje policije, na istom portalu: “Zbog očekivanih gužvi u prometu ovim putem želimo zamoliti građane da u srijedu 9. listopada ne koriste svoja vozila, osim ako im to nije neophodno. ” Možete koristiti tuđa – napisala je na svom Facebook profilu Marčinko.

Banner 300x250 DU 1

Pročitajte još

DOBRO IM DOŠO SUMMIT Turistička i Gimnazija u srijedu bez nastave

Dulist

POLICIJA O MJERAMA ZA SUMMIT U srijedu ne koristite svoja vozila, osim ako nije neophodno

Dulist

U srijedu smo pod opsadom! Pročitajte koje su ulice zatvorene, a gdje se neće moći parkirati

Dulist