Sport

JUG U POLUFINALU LEN EUROCUPA Vjekoslav Kobešćak: Utakmica će sigurno biti teška

vaterpolo jug adriatic osiguranje EN Tourcoing gruz kvalifikacije za ligu prvaka 5

Jug Adriatic osiguranje igra polufinale LEN Eurocupa na bazenu Kantrida u Rijeci protiv ekipe Astralpool CN Sabadell večeras u 17:45.

– Mi smo svakako došli sa željom da pokušamo osvojiti Eurocup jer to ipak borba za trofej. Sigurno je to da će utakmica biti teška. Sa Sabadellom smo igrali prošle godine u Ligi prvaka gdje smo jednu utakmicu pobijedili, a drugu izgubili. Nadalje, oni su ove godine značajno drugačija momčad, odnosno doživjeli su dosta promjena, ali sigurno nisu slabiji od prošle godine – rekao je trener Juga Vjekoslav Kobešćak te dodao kako se nada da su nakon izgubljene utakmice protiv Jadrana u finalu prvenstva uspjeli podići svoje samopouzdanje i formu.

– Na ovome turniru ne vidim izrazitog favorita. Tri momčadi su došle iz Lige prvaka, a tu je i Primorje koje je domaćin i čiji igrači igraju jako dobar vaterpolo. Ispred nas je neizvjestan i dobar turnir – zaključio je trener.

Drugi susret polufinala između Primorja Erste Bank i Spandau 04 Berlin igra se u 20 sati. Stoga će Jugaši u slučaju prolaska morati pričekati na idućeg suparnika.

Pročitajte još

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist