Sport

Jug potopio Kreuzlingen s 22 razlike

jug2

Jugaši su večeras pobijedili goste iz Švicarske, Kreuzlingen ni više ni manje nego s 22 pogotka razlike (29:7). Ovo im je druga pobjeda u skupini 'B' prvog kruga.

Svi jugaši, osim vratara, bili su strijelci u ovoj utakmici  protiv Švicaraca.

Utakmica protiv SC Kreuzlingena imala je humanitarni karakter. Sredstva od ulaznica, namjenjena su za pomoć u liječenju vjernog Jugovog navijača Marijana Ogreste Ogija, koji je teško nastradao u prometnoj nesreći.

Za utakmicu s Kreuzlingenom prodano je 401 karta, odnosno prikupljeno 8020 kuna od karata, a taj prihod bit će uplaćen na žiro račun za pomoć u liječenju Marijana Ogreste Ogija.

Jugov trener Veselin Đuho je protiv Švicaraca odmarao Marka Bijača, Nikolu Janovića i Mara Jokovića, prvu i treću četvrtinu igrao s Vranješem, Boškovićem, Azevedom, Bušljom, Dobudom i Ivovićem, a drugu i četvrtu s Ivankovićem, Goretom, Markovićem, Bautovićem, Macanom i Pavlovićem. Mirko Nižić je bio jedini Jugov vratar u sastavu protiv švicarskog prvaka.

Prije euroligaške utakmice odigrana je i predigra u kojoj su se sastali mlađi kadeti i kadeti Juga. Završilo je 10:8 za starije, dakle za kadete, ali bila je to uzbudljiva i neizvjesna utakmica.  
 

Pročitajte još

Anđela Šipka pridružuje se Ragusi

Dulist

[VIDEO] ŠESTA MEDALJA ZA HRVATSKU! Odlična Lena Stojković osvojila broncu!

Dulist

[FOTO] POČELO JE! Otvorena Divlja liga 2024.

Dulist