Aktualno

Josip Paškov iz Čilipa na ‘Milijunašu’ otvorio pitanje za 500 tisuća kuna

josip milijunas

Josip Paškov iz Čilipa večeras je u kvizu “Tko želi biti milijunaš?” nastavio svoju igru iz prošlog tjedna i tako mu je dobro krenulo da se voditelj Tarik Filipović ponadao kako će se nakon dugo vremena otvoriti pitanje za milijun kuna, prenosi Večernji list.

Josip je večeras emisiju otvorio odlično i prvo pitanje koje mu je Tarik pročitao je glasilo: U kojem je mjesecu 1959. “umrla glazba”? Ponuđeni odgovori su glasili; u veljači, u svibnju, u kolovozu ili u studenom. Natjecatelj je zatražio pomoć znalaca koji su mu sugerirali veljaču kao točan odgovor i to je bilo točno i osvojio je 125 tisuća kuna. Do milijuna su mu ostala tri pitanja i džoker pola – pola,  a pitanje za 250 tisuća kuna je bilo sportsko. Koji nogometaš na svom kontu ima više pogodaka nego službenih nastupa za svoju reprezentaciju, a natjecatelj je ove odgovore imao ponuđene: Marco van Basten, Gersd Muller, Pele i Ferenc Puskas.

Uzeo je džoker pola – pola i ostali su odgovori Gerd Muller i Pele i odlučio je ne odustati  iako nije bio sasvim siguran i ponudio je Gerda Mullera kao točan odgovor i dobro je učinio jer mu je ovaj odgovor donio 250 tisuća kuna. Zahvaljujući ovom potezu u emisiji je nakon dugo vremena otvoreno i pitanje za pola milijuna kuna Sjeverni pol kojega planeta krasi golema tajanstvena oluja u obliku pravilnog šesterokuta, glasilo je pitanje za 500 tisuća kuna. Odgovori su bili: Jupiter, Saturn, Uran i Merkur i na ovom pitanju je Josip odlučio kako će odustati od nastavka igre. Rekao je kako bi njegov odgovor bio Merkur, a točan je odgovor Saturn.
Screenshot: HRT

Pročitajte još

I na aerodromu se osjeća manjak radne snage, motiviraju zaposlenike izdašnim nagradama

Ivana Mijić Vulinović

DOJAVITE LOKACIJE ŽIVIH JEDINKI Periske – jeste li ih vidjeli?

Dulist

MINISTAR GLAVINA NAJAVIO Turističke zajednice imat će veće ovlasti

Dulist