Aktualno

JOŠ UVIJEK NESLUŽBENO Novi slučajevi trovanja gaziranim pićem u Zagrebu?

cola pexels

Nakon sumnje na kemijsko trovanje u Rijeci, novi slučaj pojavio se navodno i u Zagrebu. U poslijepodnevnim satima u KBC Zagreb zaprimljena je mlađa osoba zbog sumnje na kemijsko trovanje gaziranim pićem. Trenutno je na odjelu gastroenterologije, a kako piše Danas.hr., mladić je liječnicima rekao da je popio Coca-Colu.

Ministar zdravstva Vili Beroš za Jutarnji list je potvrdio kako su se, uz pacijenta u Rijeci, i u Zagrebu pojavila dva sumnjiva slučaja.

– U KBC-u Zagreb se na opservaciji nalaze dvije mlađe osobe. U stalnom sam kontaktu s bolnicom i za sada se može reći da su stabilno i izvan životne opasnosti – kaže Beroš. Dodaje kako su na raspolaganju svim institucijama.

– Odmah po saznanju bilo kakve informacije javnost će biti informirana kako ne bi bilo još neželjenih slučajeva – kaže Beroš.

Podsjetimo, dosad je iz službenih izvora, odnosno riječke bolnice i policije, potvrđen jedan slučaj trovanja, no društvenim se mrežama šire informacije o trovanju više osoba. Iz Coca – Cole su se oglasili i poručili kako se radi o jednom izoliranom slučaju. Više informacija očekuje se uskoro s obzirom na to da su o slučaju obaviješteni nadležno državno odvjetništvo i državni inspektorat.

Pročitajte još

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

POVEĆANA SREDSTVA ZA KULTURU Raspisan poziv za predlaganje kulturnih programa za 2025. godinu

Dulist

VELIKI INTERES GRAĐANA U tjedan dana provjereno preko 120 tisuća računa

Dulist