DuList IN

Još sedam dana do spektakla na Stradunu!

ferry alh stradun 01

U ponedjeljak, 30. rujna s početkom u 21.30, legendarni britanski glazbenik Bryan Ferry uz pratnju orkestra održat će spektakularni koncert nakon kojeg će nastupiti poznati nizozemski DJ i producent Sander Kleinenberg.

Ovaj jedinstveni događaj koji je ujedno i prvi besplatni koncert velike svjetske glazbene zvijezde u Hrvatskoj, organiziran je od strane grupacije Adriatic Luxury Hotels povodom 100. obljetnice Hotela Excelsior, u suradnji s partnerima projekta – tvrtkama Privrednom bankom Zagreb, PBZ Card American Express i VIPnet.
 
Koncert visoke produkcije Bryan Ferry & Orchestra te DJ nastup Sandera Kleinenberga kruna su proslave obilježavanja obljetnice Hotela Excelsior kojemu će prethoditi prigodni cocktail u Hotelu Excelsior za brojne partnere, stare goste i prijatelje legendarnog Hotela Excelsior.
 
Ovaj jedinstveni događaj kao poklon Gradu prigoda je za sve da s nama podijele radost i veselje obilježavanja stoljeće postojanja Hotela Excelsior i ujedno prilika da ovaj događaj još dugo ostane u našim najljepšim sjećanjima.
 
Svi koji žele doživjeti dio njegove bogate i prepričavane povijesti, ove godine imat će posebno zadovoljstvo biti na pravom mjestu, u pravo vrijeme, slaveći stoljeće Hotela Excelsior! Zato se pozivaju svi građani Dubrovnika kao i njihovi gosti u ponedjeljak, 30.rujna u 21,30 sati na Stradun!

Pročitajte još

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist