Zanimljivosti

JOŠ JEDNO PRIZNANJE Cavtat je najekskluzivnija destinacija u Europi

cavtat07

Još jedno veliko priznanje stiže u Konavle. Naime, Cavtat je najekskluzivnija destinacija u Europi. -Prema pisanju portala European best destinations, Cavtat opisuju kao ‘šarmantni gradić sa starom gradskom jezgrom koja krije brojne ljupke kafiće i restorane… Ima zapanjujuću obalu koju okružuju palme i nalikuje Saint Tropezu’ – objavljeno je na stranici Općina Konavle.
Načelnik Božo Lasić istaknuo je kako je i ovo priznanje rezultat truda i napora svih djelatnika Općine, TZ, Muzeja i galerija, te svih naših komunalnih tvrtki, Vatrogasaca i svih drugih koji osiguravaju da Cavtat danas izgleda i nudi sve što nudi.
-Opisujući Cavtat, portal je naveo da se nalazi u Konavlima koju je usporedio s talijanskom Toscanom. Ističu i kako je riječ o mjestu koje nije za one koji traže klubove nego za one koji traže opuštanje u predivnom krajoliku, hrani i vinu – istaknuto je na stranici.
-Život u ovom dijelu svijeta teče sporo, zbog čega je ovo mjesto postalo poželjno odredište za pravi opušteni odmor – dodaje EBD.
Uz Cavtat na popisu najekskluzivnijih destinacija našla se i Opatija, a ostale destinacije čine Marbella (Španjolska), Positano (Italija), Capri (Italija), Monte-Carlo (Monaco), Gstaad (Švicarska), Saint Barthelemy (Francuska), Megeve (Francuska) i Montreux (Švicarska).

Pročitajte još

Mladi dubrovački bend ‘Rock Palace’ nastupa na Laternenfesta!

Dulist

Sretan rođendan Krešu Dolenčiću!

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1946. Osnovano Kino sloboda

Dulist