Grad

JOŠ JEDNA IZNAJMLJIVAČICA I u mene su bile prostitutke i slomile mi krevet

Prostitucija (Ilustracija)

Nakon što smo objavili tekst o prostituciji u Gradu tijekom turističke sezone, i inače, u kojem nam se izjadala gospođa da joj je ‘preko tarace bila parada muškaraca’, stranaca ali i domaćih, a gošće nakon što je jedva uspjela doći do dokumenata napustile apartman 2 dana prije negoli su trebala, javila nam se još jedna iznajmljivačica.

-Pročitala sam što je gospođa doživjela i mogu evo posvjedočiti da se kod mene događalo isto. Ma točno kako je opisala; parade muškaraca preko tarace, ove neće da otvore da mi daju dokumente na uvid da uzmem podatke i prijavim ih. Dvije Bugarke u srednjim 20tima. Kad sam ih konačno supjela zateći otvorenih vrata, a taman dvojica izašla i trk preko tarace, nisu mi ni dale dokumete nego su se pravile da ne razumiju engleski i počele pakovati. Ma spakovale su se u roku od ja mislim nekih 10 minuta i ‘uhvatile maglu’ – ispričala nam je ova vlasnica apartmana.

Ni ona nije slučaj prijavila policiji.

-A što ću prijavit?! Meni je važno da su pošle ća, a i da idem prijavit koga bi prijavila kad nisam ni došla do dokumenata?! Kad sam pregledala apartman imala sam što za vidjeti, slomile mi krevet. I što sam mogla nego zazvala meštra, platila popravak i idemo dalje! – zaključila je.

Očigledno je da je prostitucija po dubrovačkim apartmanima ‘uzela maha’, dakle podatci koje nam je dala na uvid policija i koje smo objavili tek su ‘kap u moru’ onoga što se zapravo događa tijekom turističke sezone u Dubrovniku.

Pročitajte još

U Libertasu zadovoljni, raste broj putnika

Dulist

Napreduju radovi na gradilištu Centra za starije osobe

Dulist

VLASNICA APARTMANA: ‘Preko tarace mi je bila parada stranih, ali i naših muškaraca, a gore su ih čekale njih dvije’

Ivana Mijić Vulinović