Crna kronika

JESTE LI GA VIDJELI? Napadač na vozača dolazio je autobusom iz Dubrovnika!

Sumnjivac ubojstvo PUZ

Zagrebačka policija objavila je nedavno fotografije muškarca koji je 22. svibnja ove godine u pet sati ujutro nožem izbo vozača Croatia busa.

 

Muškarac je autobusom dolazio iz Dubrovnika, a prilikom izlaska, posvađao se s vozačem i nakon toga nasrnuo na njega i lakše ga ozlijedio, te pobjegao kroz prolaz za taksiste. Ozlijeđenog vozača taksist je odvezao u bolnicu i Policija putnika sumnjiči za pokušaj ubojstva.

FOTO: PUZ 

Kako je priopćila zagrebačka policija, radi se o muškarcu starosti oko 25 godine, visine oko 175 cm, srednje tjelesne građe, tamne kose, ošišan na tzv. irokezu, imao je manju bradicu, u sredini koje je najvjerojatnije imao piercing, a govorio je dalmatinskim narječjem. U vrijeme počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u tamnu majicu sa kapuljačom, hlače tamne boje, tamne cipele s bijelim đonom, a sa sobom je imao plavi ruksak, prenosi Večernji list.

Policija moli sve građane koji prepoznaju sumnjivca da se jave u najbližu policijsku postaju, dojave informacije na broj 192 ili pošalju e-mail na adresu zagrebacka@policija.hr.

Pročitajte još

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist