DuList IN

JELENA PERČIN OTKRILA Moma još volim, ali nismo zaljubljeni!

jelena percin 1

Glumica Jelena Perčin, rodom Dubrovkinja koja se u Zagreb preselila u srednjoj školi, zadnje je vrijeme ponovno u centru medijske pažnje. Razlog je naravno jedna od glavnih uloga u dugo i pomozno najavljivanoj seriji ‘Sjene prošlosti’ koja je prikovala za ekrane RTL-a brojne ljubitelje ovog žanra. Naime, Jelena glumi negativku Martu i njenu izvedbu svi hvale.

Novinari se stoga otimaju za intervju s Jelenom i pokušavaju doznati što više detalja o njenom razvodu s markantnim crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem kojeg je upoznala na castingu za seriju ‘Zora dubrovačka’, a ljubav se rasplamsala kad su zaglumili zajedno u ‘Kud puklo da puklo’.

Između Jelene i Momčila je ‘puklo’ nakon pet godina, a u braku su dobili dvoje djece; kćer Mašu i sina Jakšu.

Banner 300x250 DU 1

-U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikad nisam rekla: ‘Vaši mama i tata se više ne vole!’ To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – otkrila je Perčin u intervjuu za Večernji list.

Maša ima pet, Jakša tri godine, a Jelena iz prvog braka ima još 14-godišnju kćerku Lotu. Priznala je prije snimanja nove serije kako joj nije lako uskladiti obveze oko djece i ovako zahtjevnog televizijskog angažmana, ali da se uz dobru organizaciju ipak sve može.

Pročitajte još

(FOTO) Lijepa Lejla uživa u Italiji!

Dulist

Ponta Lopud Book Bridge pretvara otok u književnu oazu

Dulist

Što donosi novi kino program? Pročitajte!

Dulist