DuList IN

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

jelena percin ante gelo

Iako još nisu potvrdili da su u vezi, glumica Jelena Perčin koju ćemo uskoro gledati kao negativku u novoj sapunici RTL-a, navodno već neko vrijeme ljubi gitaristu i skladatelja Antu Gelu, piše Slobodna Dalmacija.

Dubrovačka glumica sa zagrebačkom adresom upravo se vozi na trajektu Oliver prema Veloj Luci gdje će se održati šesta manifestacija ‘Trag u beskraju’ u čast Oliveru Dragojeviću. Na istom je trajektu i Gelo koji zajedno s Jurom Brkljačom i Dinom Petrićem ima tradicionalni koncert za kojeg se svake godine traži karta više.

Jelenu i Antu mediji emotivno povezuju posljednjih mjeseci, više puta ih se vidjelo u istom društvu ili zajedno.

– Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili tko je s njom. Povukli su se u stražnji dio kluba tako da se nisu ni isticali previše – rekao nam je prošle godine izvor koji ih je vidio kako splitski klub napuštaju zajedno, a i u zagrebačkim kuloarima u posljednje se vrijeme sve više šuška o bliskosti glazbenika i glumice.

– Da, oni su zajedno već neko vrijeme i to je sve što ću vam reći – rekao nam je drugi izvor blizak paru.

Početkom prošle godine glumica je obznanila da se razvodi od devet godina mlađeg kolege, crnogorskog glumca Momčila Otaševića, s kojim je provela u braku pet godina i zajedno su dobili dvoje djece.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije ‘Zora dubrovačka’ 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su 2016. zajedno snimali seriju ‘Kud puklo da puklo’. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Prije toga bila je u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem s kojem je dobila kćer.

Gelo je prošlog ljeta iznenada otkazao svadbu na Korčuli s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec. Svadba je trebala biti početkom osmog mjeseca na Korčuli nakon koncerata posvećenom Oliveru Dragojeviću, no uoči samog vjenčanja Gelo je iznenada otkazao svadbu.

Pročitajte još

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist

KALAMOTA BEACH HOUSE Noć G Chelo oduševila glazbenim hitovima i vrhunskom hranom

Novi uzbudljivi kino program za sve generacije

Dulist