Sport

JEDNOGLASNO Đuro Musladin novi predsjednik Atletskog kluba Dubrovnik

ak dubrovnik skupstina naslovna

Đuro Musladin jednoglasno je izabran za novog predsjednika Atletskog kluba Dubrovnik na u petak održanoj Skupštini kluba.

Naime, Atletski kub Dubrovnik održao je ovog petka sjednicu Skupšine. Nakon što su usvojena izvješća o radu i financijska izvješća za prethodna razdoblja, usvojena je ostavka predsjednika kluba, Ljubomira Medakovića, koji je istu podnio iz zdravstvenih razloga . Razriješena su i sva dosadašnja tijela kluba.

Za novog predsjednika Atletskog kluba Dubrovnik jednoglasno je izabran Đuro Musladin, a za dopredsjednika Stjepan Vojinić. Izabrana su sva tijela kluba, a u Izvršni odbor još su izabrani Stanka Koncul Stojanović, Đivo Tomšić, Marinko Marić, Petrica Balija i Gordan Špero.

Uz članove Skupšine AK Dubrovnik, sjednici su nazočili i predstavnici Dubrovačkog saveza sportova, a svoju potporu novom vodstvu kluba dao je i dosadašnji predsjednik, a pismeno je iskazao i predsjednik Atletskog saveza RH Ivan Veštić, koji je opravdao svoju odsutnost na Skupštini neodgodivim obvezama.

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist