Politika

“Jedini nam je izlaz kompletna lustracija”

seselj

Povjerenik A-HSP za Dubrovačko – neretvansku županiju Denis Šešelj uputio je priopćenje za javnost vezano za najnovije događaje u Vukovaru.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Nakon što je u zemlji stanje potpuno izmaklo kontroli po prividnom shvaćanju običnog čovjeka mnogima bi trebalo biti jasno da se radi o organiziranom neredu u svrhu zaštite izrućenja Josipa Perkovića.
 
Vukovarsku čirilicu nasilno uvodi SDP-ova vlast a čvrsto su protiv HDZ i njegovi priljepci makar su oni omogućili donošenje takovog zakona.
Slijedom tih događanja dolazimo do zaključka da su sukobi iscenirani u svrhu prikrivanja bitnih događanja po narod.
 
Da bi uopće spasili što se spasiti može od države koju smo stvorili ne za sebe nego za buduće naraštaje jedini je izlaz kompletna lustracija kako onih koji su vodili sustav u bivšoj državi tako i onih koji vode sustav u ovoj državi koju s guštom nazivamo, suverena, nezavisna i slično.
 
Danas, nakon 23 godine od odvajanja iz saveza sa ostalim Jugoslavenskim državicama svjesni smo činjenice da su oni koji su provodili odvajanje izuzetno bogati ljudi. Pošto je njihov cilj primopredaja bogastva i utjecaja svojim pokoljenjima jedini način da se to zaustavi je potpuna revizija imovine od 1989 godine do danas te oduzimanje iste kako od počinitelja sumnjivo stećene imovine tako i od članova njihove uže obitelji. Lustracijom treba zabraniti bilo kakvu vezu počinitelja te članova njihovih obitelji sa državnim institucijama te mogućnost sudjelovanja u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti.
 
Hrvatski birači ne smiju dati povjerenje onoj stranci na idućim izborima koja ne prihvati ovaj model inaće uz razočaranje će doći i do masovnih sukoba što je loše i upravo odgovara onima koji su zemlju doveli u ovakvo stanje.
 
Svi oni koji se trenutno osjećaju sigurno jer redovito primaju sredstva iz državnog proračuna u velikoj su zabludi jer će «grčki sindrom» ubrzo zahvatiti i njih a poslije će biti kasno.
 
Nakon svih trauma uz spoznaju istine moramo biti solidarni i mudri. Svi oni koji opstruiraju ovakav prijedlog javno moraju biti označeni kao «sluge režima» koji su krivi za trenutno stanje u Hrvatskoj.
 
 
 
Pravaški pozdrav!

Povjerenik A-HSP-a za D-N Županiju
Denis Šešelj"

Pročitajte još

NOVA DRAMA U DOMOVINSKOM POKRETU “Ova stranka više ne postoji, radi se o primitivnoj bandi”

Dulist

Mišo Krstičević odlazi s dužnosti gradonačelnika Ploča, grad će voditi Ivan Marević

Dulist

Vlada uvodi porez na nekretnine, a navodno će se povećati i plaće

Dulist