Crna kronikaUrednički izbor

Je li izbrisana video snimka premlaćivanja ispred Revelina?

premlacivanje

Budući da se po kuloarima može čuti kako je video snimka premlaćivanja 27-godišnjeg Dubrovčanina u ranim jutarnjim satima ispred Revelina izbrisana, obratili smo se Općinskom državnom odvjetništvu koje provodi istragu.

-U sklopu istraživanja prilikom pretrage izuzeta je informatička oprema koja služi za snimanje video nadzora te će ovo državno odvjetništvo u daljnjem tijeku postupka naložiti informatičko vještačenje radi utvrđivanja postoje li snimke video nadzora, kao i na okolnost eventualnog manipuliranja tim snimkama – stoji u odgovoru Općinskog državnog odvjetništva DuListu.

Podsjetimo, mladog Dubrovčanina u ranim jutarnjim satima subote pretukao je zaštitar ispred Revelina. Prema izvješću DORH-a, zaštitar je 27-godišnjaka sapleo udarcem nogom i udario šakom u glavu, od čega je oštećenik pao na tlo gdje mu je nogom obuvenom u cipelu zadao još najmanje jedan udarac u glavu. Sudac istrage Županijskog suda u Dubrovniku odredio je zaštitaru istražni zatvor. 27-godišnji Dubrovčanin, o čemu je DuList već pisao, tijekom jutarnjih sati proteklog četvrtka operiran je na Odjelu za maksilofacijalnu kirurgiju u Kliničkom bolničkom centru Split, a posrijedi je bilo puknuće jagodične kosti.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist