Politika

JANDROKOVIĆ PORUČIO IZ STONA ‘Ova županija imat će svog kandidata na listi za Europski parlament’

hdz ston05

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković ove je subote u Stonu sudjelovao na sastanku Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije na kojem se raspravljalo o aktualnoj političkoj situaciji, ali i predstojećim izborima za Europski parlament.

-Nakon Splita i Zadra stigli smo i u Ston u sklopu miniturneje nastavno na obilazak Hrvatske koji smo započeli u veljači kada je HDZ osnovao Europski stožer za izbore. U ovoj je županiji HDZ uvjerljivo najjača stranka. Siguran sam da će se snaga HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije vidjeti i na europskim izborima. Očekujem uvjerljivu pobjedu HDZ – a na nacionalnoj razini, a siguran sam da će i ovdašnji HDZ dati velik doprinos pobjedi – rekao je Jandroković.

Na novinarski upit koliko će se HDZ- ovaca iz Dubrovačko-neretvanske županije naći na listi za Europski parlament glavni tajnik HDZ-a odgovorio je kako je praksa stranke da županijske organizacije predlože kandidate i kandidatkinje te da se na toj listi nalazi 12 mogućih kandidata.

-Morat ćemo tražiti najkvalitetnije ljude, vodeći računa i o teritorijalnoj zastupljenosti, stručnosti kandidata kao i o tome koliko će dobro obraniti interese Hrvatske u EU parlamentu, ali s popriličnom izvjesnošću mogu najaviti da će ova županija kao jedna od najjačih imati svoga kandidata na listi – poručio je Jandroković.

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist