Grad

IZVRSNI REZULTATI PK JUGA Gradonačelnik ugostio plivače

gradonacelnik i plivaci

Po prvi put u svojoj povijesti, Plivački klub Jug, osvojio je mušku ekipnu zlatnu medalju na Prvenstvu Hrvatske. Osim navedenog, PK Jug, osvojio je ukupno 26 medalja na Prvenstvima Hrvatske za kadete i dobne kategorije.
Dubrovčanin Vlaho Nenadić, na europskom juniorskom prvenstvu u Vilniusu osvojio je srebrnu medalju i srušio juniorski rekord Hrvatske, a Juraj Barčot je otplivavši u finalu europskog seniorskog prvenstva održanog u Beogradu osvojio odlično 7. Mjesto. Sve pod budnim okom njihovih trenera Frane Ćirka i Nikole Bogdanovića.

-Tim povodom, upriličen je prijem na kojem su ih ugostili gradonačelnik Mato Franković i zamjenica Jelka Tepšić. Gradonačelnik Franković u razgovoru je istaknuo kako Grad kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu i razvoj sporta te će to nastaviti i dalje, kako bi svi mladi sportaši i sportašice mogli dosegnuti maksimum svojih potencijala u adekvatnim uvjetima za trening. Naime, u dubrovačku je sportsku infrastrukturu od 2018. uloženo više nego u posljednjih 30 godina, a vrijednost investicija je dosegnula 7 milijuna eura – priopćili su iz Grada Dubrovnika.

Čestitkama se pridružio i gradonačelnik Dubrovnika, Mato Franković.
-Još jednom u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno čestitam vam na ovako velikom uspjehu i brojnim medaljama. Sigurni smo da ćemo nekoga od vas gledati i na Olimpijskim igrama na kojima ovih dana hrvatski sportaši bilježe fenomenalne rezultate kojima ovim putem također čestitam – rekao je gradonačelnik Mato Franković na prijemu upriličenom u Gradu Dubrovniku.

Foto: Grad Dubrovnik

Pročitajte još

TURISTIČKI REZULTATI SRPNJA od 80 tisuća turista u županiji, 24 tisuće ih je u Gradu!

Dulist.hr

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Rožat dobiva prvo sportsko igralište!

Dulist