Sport

IZBORNA SKUPŠTINA JUGA Jakobušiću novi mandat predsjednika

jakobusic jug

Lukša Jakobušić novi je stari predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje.

Potvrdu novog dvogodišnjeg mandatu dala mu je Skupština kluba u utorak navečer u hotelu Valamar Lacroma. U svom osvrtu na protekli mandat Jakobušić je izjavio:

– Ako se gledaju trofeji, onda nismo uspjeli. Trofeji su uvijek ambicija. Mala satisfakcija nam je osvojen trofej ‘Nardelli’. Nema nepogrešivih predsjednika. Neke su odluke mogle biti i drukčije, ali osjećam da sad idemo u dobrom smjeru. Mislim da se od drugih razlikujemo po tome što ne ovisimo niti o jednom igraču, treneru, predsjedniku. To će se uskoro vidjeti – rekao je Jakobušić.

Inače, član radnog predsjedništva Željan Konsuo o obrazloženju prijedloga za novi Jakobušićev mandat rekao je:

– Stoji činjenica da u nepune dvije godine mandata nisu osvojeni trofeji, što je i splet nekih okolnosti. Mislim da je Jakobušić došao na pola puta. Moram istaknuti njegov angažman u rasčišćavanju financijskog stanja, ponajprije dugovanja u nekretninama. Inače, zna biti previše angažiran pa nas je strah da ne ‘izgori’ – rekao je Konsuo.

Izvještaj o sportskim rezultatima dao je direktor kluba Ognjen Kržić, koji je sezonu 2013./2014. ocijenio neuspješnom, dok je za sezonu 2014./2015. istaknuo kako jest bila bez trofeja, ali s korakom naprijed. Prihvaćen je i financijski izvještaj te donesen novi statut kluba uklađen s novim promjenama zakona.

Inače, Skupština je izabrala i novi sastav Uprave i Nadzornog odbora, dok su Jakobušićevi dopredsjednici ostali isti – Željan Konsuo, Pero Kulaš i Tomislav Dumančić.

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist