Županija

‘IZ POJA NA TRPEZU’ Ne propustite mljetski sajam domaćih proizvoda

Mljet NP Panorama Cijelog Otoka

Mljetski sajam domaćih proizvoda ‘Iz poja na trpezu’ okupit će brojna obiteljska poljoprivredna gospodarstva s otoka Mljeta, županije, ali i iz ostalih dijelova Hrvatske. Posjetiteljima će biti prezentirana raznolika ponuda domaćih autohtonih proizvoda poput sireva, meda, maslinovog ulja, vina, prirodne kozmetike te domaćih likera i džemova.
Sajam će se održati u razdoblju od 30. lipnja do 2. srpnja u Babinom Polju te je nastavak na proslavu 30 godina Općine Mljet koja se obilježava 29. lipnja Osim prodaje i promocije domaćih proizvoda, na sajmu će također biti predstavljena i gastronomska ponuda otoka Mljeta, u kojoj će posjetitelji, i sami izlagači moći uživati. Kao dodatna ponuda ovog sajma bit će i zabavni program upriličen uz živu glazbu.
Projekt Mljetski sajam domaćih proizvoda ‘Iz poja na trpezu’ prvi je kao takav u organizaciji Turističke zajednice Mljet, a cilj je promocija domaćih autohtonih proizvoda s područja otoka Mljeta i Hrvatske, kao i proširivanje već bogate turističke ponude.

mljet sajam domacih proizvoda plakat

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist

Općina Konavle nastavlja sufinancirati pokaze za učenike i studente tijekom ljeta

Dulist