DuList INUrednički izbor

IZ GRUPE ZAVAZDA KONAVLE Kate Bećir: Ovo radim srcem, ne iz materijalne koristi!

kate becir zavazda

Kate Bećir,  vrijedna administratorica grupe Zavazda Konavle podijelila je svojim pratiteljima jednu neobičnu objavu. Naime, po Konavlima se, prema onom što je zapisala, očito pitaju ima li gospođa Kate financijsku korist, jer nitko ne može ne primjetiti koliko ona ažurno i temeljito prati sve ono što se u njenoj općini događa.

-Za sve one koji misle, a čujem i pitaju se imam li ja materijalne koristi od ove grupe moram reć: Voljela bi bit mrtva, nego naplatit neku reklamu, objavu, ili bilo kakvu uslugu našoj čeljadi. Nitko mene ne moli za ovo, ovo se radi srcem. Samo bi mi bilo milo da makar nakon objave reču HVALA!!! – navela je gospođa Kate u svojoj objavi na Zavazda Konavle. Također je navela da nije sama na Facebooku u grupi.

-Grupa je srcem otvorena i nitko mene, niti nas par koji pišemo niti moli, niti traži da mi ovo radimo. Ova je grupa zasigurno, a i zapamtite jako potrebna za naše Konavle. Mogla bi bit i bolja da svi srcem pišemo, a i čitamo Dodat ću “Svijema koji poštujete  grupu veliko hvala, Vi ste naš vjetar u leđa” – zaključila je draga Konavoka gospođa Kate.

zavazda becir

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist