Aktualno

IVICA I MARIJANA PULJAK ‘Dogovaramo godišnje odmore na Pelješcu. Konačno smo spojeni’

ivica i marijana puljak

Otvorenju Pelješkog mosta prisustvovat će i gradonačelnik Grada Splita Ivica Puljak sa suprugom i saborskom zastupnicom Marijanom Puljak. Gradonačelnik Puljak naglasio je kako je most izuzetno lijep i elegantan.

-Svi smo radosni kad se ovako veliki projekt završi bez obzira što se događalo u prošlosti. Treba gledati na budućnost i na to kako će ovaj most pomoći našim građanima, ali i širem okruženju. Sigurno će ljepotom i elegancijom biti na ponos Hrvatske – rekao je Puljak te je komentirao kako je lijepo da se ljudi raduju u ovako velikom broju.

Marijana Puljak naglasila je kako je Most prije svega pomoć građanima juga Hrvatske.

-Konačno smo spojeni s maticom zemljom, konačno više neće biti problema u komunikaciji s ostatkom države. I mi ćemo lakše dolaziti na Pelješac iz Splita. Odmah dogovaramo godišnje odmore na Pelješcu. Kako u našoj državi ne može ništa jednostavno, tako su naši građani čekali 28 godina na ovaj most. Je li moglo brže, jeftinije i manje komplicirano, to ćemo sada ostaviti iza nas. Moram spomenuti i ostale projekte koji čekaju više od 40 godina. Tu je brza cesta Trogir-Omiš. Nadam se da će se nakon ovog velikog projekta sve snage usmjeriti na to – zaključila je Puljak.

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist